Strategická analýza společnosti ELTSEN, a.s. - Temer, David; Kovář, František, 1940-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem této práce je provést strategickou analýzu společnosti ELTSEN. Na základě výsledků jednotlivých analýz vnitřního a vnějšího prostředí určit současnou pozici společnosti a pro takto zjištěnou pozici navrhnout společnosti vhodnou strategii rozvoje.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses