Prostorové plánování ve Finsku - Malatincová, Kateřina; Damborský, Milan, 1980-; Weingärtnerová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zaměřuje na vysvětlení principů prostorového plánování ve Finsku. K lepšímu pochopení systému prostorového plánování bude stručně provedena socioekonomická analýza Finska, na kterou bude navazovat samotná charakteristika systému prostorového plánování ve Finsku spolu s jeho historickým vývojem a legislativním rámcem. Cílem diplomové práce je určení silných a slabých stránek systému prostorového plánování ve Finsku.
Vedoucí práce: Milan Damborský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; Finsko; diplomové práce; Finland; master's theses