Komunikační strategie nové plastové láhve společnosti Coca-Cola. - Němcová, Klára (2009)
Práce pojednává o teoretických základech marketingových a komerčních komunikací. Praktická část se věnuje návrhu komunikační strategie společnosti Coca-Cola