Komunikační strategie nové plastové láhve společnosti Coca-Cola. - Němcová, Klára; Postler, Milan, 1960-; Šiser, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce pojednává o teoretických základech marketingových a komerčních komunikací. Praktická část se věnuje návrhu komunikační strategie společnosti Coca-Cola
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; obaly; diplomové práce; containers; master's theses