Aplikace marketingu ve společnosti ČSAD Praha holding, a.s. - Knopová, Martina; Procházková, Markéta; Vosol, Leoš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato diplomová práce analyzuje marketingové aktivity společnosti ČSAD Praha holding a.s. se zaměřením na její provoz ústředního autobusového nádraží Praha Florenc. Hlavním cílem práce je zkoumání stávajících marketingových aktivit společnosti a následné předložení návrhů a doporučení na změny a zlepšení v této oblasti. Teoretická část práce popisuje základní východiska ohledně teorie situační analýzy, marketingu služeb a také marketingového mixu. Praktická část představuje sektor dopravy, společnost ČSAD a autobusové nádraží Praha Florenc. Dále je zpracována situační analýza společnosti a zhodnocení jejího marketingového mixu. V této části je též zahrnuto vyhodnocení dotazníkového šetření, zkoumajícího názory studentů VŠE na toto nádraží. V závěru jsou shrnuty veškeré výsledky na jejichž základech jsou předloženy návrhy na zlepšení poskytovaných služeb nádraží a v oblasti komunikace.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses