Ekonomická analýza společnosti Oděvní podnik, a.s. - Hanušová, Kateřina; Synek, Miloslav, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce je zaměřena na zhodnocení celkové ekonomické situace společnosti Oděvní podnik, a.s. v letech 2003 -- 2009. Práce je členěna do dvou částí. V první části je vymezen použitý metodický aparát. Druhá část je věnována praktickému zhodnocení společnosti pomocí metod popsaných dříve. Mezi hlavní použité metody lze zařadit poměrovou analýzu a analýzu absolutních ukazatelů. Značná část práce se věnuje bonitním a bankrotním modelům. Cílem bylo zjistit, zda tyto modely signalizovaly včas špatnou situaci, ve které se podnik v současnosti nachází.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; ekonomická analýza; diplomové práce; economic analysis; master's theses