DPH v účetnictví - Vomočilová, Pavlína; Müllerová, Libuše, 1945-; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce na téma "DPH v účetnictví" se zabývá zobrazením daně z přidané hodnoty v účetnictví a porovnáním obou těchto systémů. Obsahuje analýzu společných prvků DPH a účetnictví, jako je subjekt, předmět, povinná evidence, účetní a daňové doklady a parametr času. V praktické části je rozebráno účtování daně na vstupu a daně na výstupu včetně samotné daňové povinnosti. Na závěr jsou uvedeny konkrétní postupy účtování v případě zálohových plateb a dobropisů a vrubopisů.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses