Leasing z pohledu české legislativy a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví - Schmidová, Monika; Krupová, Lenka, 1964-; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce se zabývá způsoby účtování a vykazování leasingových operací. Zaměřuje se na právní úpravu leasingu v České republice a vykazování dle IFRS. V praktické části diplomové práce je převod leasingové smlouvy z české úpravy účetnictví na IFRS a výzkum výročních zprávách společností účtujících dle IFRS. Výzkum je zaměřen na dodržování požadavků IFRS na zveřejňování informací o leasingu a vlastněném majetku.
Vedoucí práce: Lenka Krupová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; leasing; diplomové práce; leasing; master's theses