Integrace evropského finančního trhu - Chaloupka, Jiří; Sedláček, Jiří, 1963-; Bureš, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zabývá procesem integrace evropského finančního trhu. V prví části jsou shrnuty názory současné ekonomie na integraci finančních trhů. Poté je podrobně rozebrán proces harmonizace práva finančních trhů na evropské úrovni. V následujících dvou kapitolách je stručně popsán proces konsolidace tržní struktury a dohledu. Závěrečná část pak měří dosažený stupeň a rychlost finanční integrace.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses