Launch nového produktu v rade BeBe Dobré ráno - Frančáková, Zuzana; Postler, Milan, 1960-; Nosková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Záverečná práca na tému "Launch nového produktu v rade BeBe Dobré ráno" popisuje vývoj a uvedenie novinky BeBe Dobré ráno extracereálne na trh. Cieľom tejto práce bolo zhodnotiť launch novinky a na základe výsledkov vlastného dotazníkového šetrenia navrhnúť stratégiu pre ďalší prípadný launch nového produktu v rade BeBe Dobré ráno. Teoretická časť práce vysvetľuje kľúčové pojmy ako značka, strategické riadenie značky a inovácie. Praktická časť je zameraná hlavne na vývoj a launch novinky BeBe Dobré ráno extracereálne, no čitatelia sa čoto dozvedia aj o značke BeBe Dobré ráno a spoločnosti Opavia.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses