Motivační program jako nástroj podpory prodeje v B2B segmentu - Machová, Lenka (2010)
Diplomová práce se zabývá vlivem motivačních programů na prodeje ve specifickém segmentu Business to Business. Postupně analyzuje tři motivační programy na podporu prodeje fíremního segmentu společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. za období jednoho a půl roku. Diplomová práce vyhodnocuje a srovnává základní parametry motivačních programů, zpětnou vazbu obchodních zástupců a vedoucích obchodních týmů a analyzuje vlivy jednotlivých motivačních programů na prodejní ukazatele a aktivitu obchodních zástupců.