Analýza personální práce - Lebedová, Ivana (2010)
Charakteristika jednotlivých složek personální práce - plánování lidských zdrojů, získávání a výběr zaměstnanců, přijímání a adaptace zaměstnanců, jejich hodnocení a odměňování, vzdělávání a rozvoj, uvolňování zaměstnanců. Analýza uvedených činností v nadnárodním podniku působícím na českém trhu, identifikace možných nedostatků a formulace doporučení vedoucí k jejich zlepšení.