Analýza personální práce - Lebedová, Ivana; Šikýř, Martin, 1974-; Novák, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Charakteristika jednotlivých složek personální práce - plánování lidských zdrojů, získávání a výběr zaměstnanců, přijímání a adaptace zaměstnanců, jejich hodnocení a odměňování, vzdělávání a rozvoj, uvolňování zaměstnanců. Analýza uvedených činností v nadnárodním podniku působícím na českém trhu, identifikace možných nedostatků a formulace doporučení vedoucí k jejich zlepšení.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; diplomové práce; analysis; master's theses