Faktory spotřebního chování ve vztahu k sportovním aktivitám životního stylu - Kafková, Petra; Koudelka, Jan; Susnyak, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této diplomové práce je odkrytí a popis segmentů na skupině vysokoškolských studentů. První část obsahuje teorii segmentace trhu, včetně metodiky dotazníkového šetření a techniky shlukové analýzy. V druhé části následuje výzkum sekundárních dat, na kterých zkoumám charakteristiky cílové skupiny a hledám náměty pro vlastní šetření. Ve třetí části již dochází k přípravě vlastního výzkumu a ke sběru dat. Získaná data analyzuji nejprve celkově a posléze za pomoci shlukové analýzy odkrývám segmenty. K popisu odkrytých segmentů jsou použity křížové tabulky.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses