Problematika zásob ve společnosti s obchodní činností - Sabadášová, Jana (2010)
Diplomové práce na téma "Problematika zásob ve společnosti s obchodní činností" zaznamenává v uceleném souhrnu nejen účtování spojené se zásobami, ale také ostatní problémy se zásobami spojené - oceňování zásob v různých částech provozního cyklu firmy, problematiku inventarizace, objednávání zásob. Zásoby a jejich oceňování jsou uvedeny podle českých i mezinárodních předpisů. V poslední části je uveden příklad na konkrétní české společnosti, která je součástí mezinárodního celku.