Problematika zásob ve společnosti s obchodní činností - Sabadášová, Jana; Müllerová, Libuše, 1945-; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomové práce na téma "Problematika zásob ve společnosti s obchodní činností" zaznamenává v uceleném souhrnu nejen účtování spojené se zásobami, ale také ostatní problémy se zásobami spojené - oceňování zásob v různých částech provozního cyklu firmy, problematiku inventarizace, objednávání zásob. Zásoby a jejich oceňování jsou uvedeny podle českých i mezinárodních předpisů. V poslední části je uveden příklad na konkrétní české společnosti, která je součástí mezinárodního celku.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses