Finanční analýza podniku - Kubant, Petr (2010)
Teoretická část: uživatelé finanční analýzy, metody a nástroje finanční analýzy. Praktická část: charakteristika odvětví, analýza absolutních ukazatelů, analýza rozdílových ukazatelů analýza cash flow, analýza poměrových ukazatelů, Du Pontova analýza, nerovnost, ekonomický normál, Altmanův index, IN99, IN01, EVA.