Finanční analýza podniku - Kubant, Petr; Klečka, Jiří, 1966-; Líšťanský, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Teoretická část: uživatelé finanční analýzy, metody a nástroje finanční analýzy. Praktická část: charakteristika odvětví, analýza absolutních ukazatelů, analýza rozdílových ukazatelů analýza cash flow, analýza poměrových ukazatelů, Du Pontova analýza, nerovnost, ekonomický normál, Altmanův index, IN99, IN01, EVA.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses