Strategická analýza podniku - Lutovský, Jan (2008)
Cílem diplomové práce je pomocí vybraných metod strategické analýzy popsat současnou pozici společnosti Elektroporcelán Louny a.s. na trhu a na základě výsledků jednotlivých analýz upozornit na příležitosti, které se společnosti na trhu nabízí. Tato práce bude ve společnosti sloužit jako podklad pro tvorbu budoucí strategie.