Strategická analýza podniku - Lutovský, Jan; Dvořák, Jiří; Rosol, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem diplomové práce je pomocí vybraných metod strategické analýzy popsat současnou pozici společnosti Elektroporcelán Louny a.s. na trhu a na základě výsledků jednotlivých analýz upozornit na příležitosti, které se společnosti na trhu nabízí. Tato práce bude ve společnosti sloužit jako podklad pro tvorbu budoucí strategie.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses