Finanční poradenství - Mrázek, Michal; Votava, Libor; Pajma, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je zjistit, zda vypracování finančních plánů od různých finančních poradců z různých firem je stejný. A v případě, že se liší, tak o kolik a proč.
Vedoucí práce: Libor Votava
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finanční management; finanční plánování; finanční poradenství; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial management; financial planning; finance consulting services; master's theses