Ocenění podniku VLK s.r.o. - Becková, Michaela; Scholleová, Hana, 1964-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce je stanovit hodnotu společnosti VLK s.r.o. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části je jsou vysvětleny jednotlivé analýzy, postup oceňování a metody aplikované v praktické části. Stanovení hodnoty podniku předchází strategická analýza a finanční analýza, které slouží k sestavení finančního plánu. Ten je podkladem pro ocenění podniku pomocí výnosové metody. K ocenění podniku je použita výnosová metoda diskontu cash flow, konkrétně dvoufázový model s využitím volných peněžních toků pro vlastníky a věřitele.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses