Analýza spokojenosti zaměstnanců v ČSOB, a.s. - Novotná, Barbora; Vinšová, Tereza; Kozlová, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Diplomová práce se zabývá problematikou spokojenosti zaměstnanců a jednotlivými faktory, které ji ovlivňují. Práce se skládá ze dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část (literární rešerše) je věnována rozboru literatury. Pojednává o různých pojmech a souvislostech, které jsou důležité pro spokojenost zaměstnanců. Praktická část je již zaměřena na konkrétní charakteristiku personálních postupů ve společnosti ČSOB, a.s., které mají zásadní vliv na spokojenost zaměstnanců, jako je systém odměňování, systém motivace, možnosti kariérového růstu, vzdělávání a rozvoje a pracovní vztahy v podniku. Součástí je i sestavení vlastního dotazníku, zpracování a vyhodnocení získaných dat a závěrečná diskuse výsledků.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: pracovní vztahy; pracovní motivace; pracovní spokojenost; management [obor dipl. práce]; dotazníkovéšetření; diplomové práce; industrial relations; employee motivation; job satisfaction; master's theses