Management podniku a životní prostředí - Sansalová, Sabeha; Dvořák, Jiří; Opplová, Marta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem této práce je provést porovnání systémů environmentálního managementu z hlediska nákladovosti a náročnosti pro zavádějící podnik a z hlediska možných přínosů pro podnik. Na základě vyhodnocení názorů zaměstnanců firmy navrhnout podniku dodržování některých opatření v souladu se systémy environmentální řízení a dále doporučit zavedení jednoho ze systému jakožto možné řešení problematiky snižování nákladů a zároveň zvyšování prestiže i konkurenceschopnosti firmy.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: životní prostředí; environmentální management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environment; environmental management; bachelor's theses