Zavedení systému řízení lidských zdrojů v malém podniku - Farská, Kateřina (2009)
Diplomová práce se zabývá analýzou perosnálních činností a řízením lidských zdrojů v malých podnicích. Teoretická část se obecně věnuje oblasti řízení lidských zdrojů a personálních činností. Analytická část diplomové práce je zaměřena na systém řízení lidských zdrojů v malé firmě- Jerry Fabrics s.r.o. Součástí práce je také návrh řešení stávající situace a zavedení systému řízení lidských zdrojů ve společnosti.