Zavedení systému řízení lidských zdrojů v malém podniku - Farská, Kateřina; Habrmanová, Blanka; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá analýzou perosnálních činností a řízením lidských zdrojů v malých podnicích. Teoretická část se obecně věnuje oblasti řízení lidských zdrojů a personálních činností. Analytická část diplomové práce je zaměřena na systém řízení lidských zdrojů v malé firmě- Jerry Fabrics s.r.o. Součástí práce je také návrh řešení stávající situace a zavedení systému řízení lidských zdrojů ve společnosti.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses