Trh s elektřinou ve Střední a Východní Evropě - Mikolai, Szabolcs (2010)
Hlavním cílem této práce je zhodnocení významu liberalizačního procesu na trhu elektřiny a významu obchodníků s elektřinou v tomto procesu.