Trh s elektřinou ve Střední a Východní Evropě - Mikolai, Szabolcs; Hnilica, Jiří, 1976-; Szabó, Kristián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Hlavním cílem této práce je zhodnocení významu liberalizačního procesu na trhu elektřiny a významu obchodníků s elektřinou v tomto procesu.
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; elektřina; diplomové práce; electricity; master's theses