Fundraising neziskových organizací - teorie a praxe - Zatloukalová, Tereza; Boukal, Petr, 1962-2022; Šedivý, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato diplomová práce pojednává o problematice fundraisingu, tedy o získávání finančních a nefinančních zdrojů pro neziskové organizace. Zaměřena je především na metody a problematiku individuálního fundraisingu. Praktickou částí práce je aplikace těchto metod při organizaci benefiční akce.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; fundraising; diplomové práce; fund raising; master's theses