Analýza vnější ekonomické rovnováhy ČR - Pařilová, Martina; Plchová, Božena, 1936-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce se soustředí na vývoj vnější ekonomické rovnováhy České republiky v letech 2000-2009. První kapitola představuje teorii vnější ekonomické rovnováhy. V druhé kapitole je popsán vývoj platební bilance ČR v letech 2000-2009. Třetí kapitola analyzuje faktory působící na vývoj platební bilance České republiky.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; platební bilance; diplomové práce; balance of payments; master's theses