Rozdíly ve výkaznictví mezi CAS a IFRS - Zacharová, Dita; Rauš, Jiří, 1967-; Vaněček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá problematikou přijetí Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) společnostmi, dále teorií převodu účetní závěrky sestavené podle českých předpisů na účetní závěrku v souladu s IRFS a taktéž poskytuje přehled nejvýraznějších rozdílů mezi oběma úpravami. Rozdíly ve vybraných oblastech upravené vlastními standardy jsou zpracovány detailněji pro větší názornost hloubky problematiky.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses