Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Mikulová, Kristýna; Kalinová, Hana; Jurášková, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem mé bakalářské práce je charakterizovat společnost Cvrčovická pekárna s.r.o. Provézt analýzu všech prvků marketingového mixu, zhodnotit současný stav a případně navrhnout doporučení, vedoucí k zlepšení situace ve společnosti.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; distribuce zboží; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; distribution of goods; advertising; bachelor's theses