Hodnocení efektivnosti restrukturalizace organizační architektury ve společnosti SAP - Mikula, Václav (2010)
Práce se zabývá organizačními strukturami, s důrazem na pružnost jejich forem, a reorganizací. V teoretické části jsou vysvětleny důvody moderního organizování, typy organizačních forem, motivy a způsoby reorganizace, stejně tak jako kontrolní mechanismy ve společnosti. Praktická část pak aplikuje tyto poznatky při restrukturalizaci společnosti SAP vytvořením kontrolního procesu nově vzniknuté organizační struktury.