Hodnocení efektivnosti restrukturalizace organizační architektury ve společnosti SAP - Mikula, Václav; Dědina, Jiří, 1955-; Cejthamr, Václav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá organizačními strukturami, s důrazem na pružnost jejich forem, a reorganizací. V teoretické části jsou vysvětleny důvody moderního organizování, typy organizačních forem, motivy a způsoby reorganizace, stejně tak jako kontrolní mechanismy ve společnosti. Praktická část pak aplikuje tyto poznatky při restrukturalizaci společnosti SAP vytvořením kontrolního procesu nově vzniknuté organizační struktury.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses