Vliv náhradních dob pojištění a vyloučených dob na výši starobního důchodu - Kalhousová, Miriam (2010)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem náhradních dob pojištění a vyloučených dob na výši starobního důchodu. Dále jsou zde rozebrány jednotlivé konstrukční prvky starobního důchodu a způsob výpočtu starobního důchodu. V třetí kapitole se věnuji jednotlivým náhradním dobám pojištění a jejich postavení ve srovnání s ostatními dobami pojištění. Dále jsou zde k nalezení modelové příklady kvantifikující situace nezahrnování náhradních dob pojištění do výpočtu výše starobního důchodu.