Vliv náhradních dob pojištění a vyloučených dob na výši starobního důchodu - Kalhousová, Miriam; Klazar, Stanislav, 1974-; Krejčí, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem náhradních dob pojištění a vyloučených dob na výši starobního důchodu. Dále jsou zde rozebrány jednotlivé konstrukční prvky starobního důchodu a způsob výpočtu starobního důchodu. V třetí kapitole se věnuji jednotlivým náhradním dobám pojištění a jejich postavení ve srovnání s ostatními dobami pojištění. Dále jsou zde k nalezení modelové příklady kvantifikující situace nezahrnování náhradních dob pojištění do výpočtu výše starobního důchodu.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses