Projevy zásady opatrnosti v účetnictví - Erhartová, Jitka; Randáková, Monika, 1966-; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce vymezuje jednotlivé projevy zásady opatrnosti jako jsou účetní opravné položky, rezervy, odpisy majetku a odložená daň. V první části o nich pojednává z hlediska pohledu Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a v druhé z pohledu českých účetních předpisů, kde jsou také v rámci závěru každé podkapitoly oba přístupy porovnány.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses