Finanční audit - Ševcovicová, Lucie (2010)
Práce se zabývá porovnáním externího a interního auditu finančního výkaznictví. Obě disciplíny jsou nejprve porovnány v teoretické rovině a popsané postupy jsou následně aplikovány v podobě provedení auditu vybraného podniku XY. Na závěr jsou shrnuty hlavní odlišnosti i shodné znaky.