Finanční audit - Ševcovicová, Lucie; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vacková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá porovnáním externího a interního auditu finančního výkaznictví. Obě disciplíny jsou nejprve porovnány v teoretické rovině a popsané postupy jsou následně aplikovány v podobě provedení auditu vybraného podniku XY. Na závěr jsou shrnuty hlavní odlišnosti i shodné znaky.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; externí audit; interní audit; diplomové práce; external auditing; internal auditing; master's theses