Současnost a budoucnost honorárních konzulárních úřadů - Tkáč, Peter; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Peterková, Jana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
V mojej diplomovej práci sa zaoberám problematikou súčasného a budúceho postavenia honorárnych konzulárnych úradov a úradníkov. Ich postavenie porovnávam s postavením kariérnych konzulárnych úradov a úradníkov. Medzi hlavné premenné, ktoré sledujem vo svojej práci, patria výsady a imunity, funkcie a rozdiely v podstate dvoch kategórií konzulárnych úradníkov. Na dosiahnutie vytýčeného cieľa práce som použil popri tradičných metódach aj oslovenie honorárnych konzulov Slovenskej republiky prostredníctvom dotazníka.
Vedoucí práce: Zuzana Trávníčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses