Rozbor nástrojů marketingového mixu ve vybrané společnosti - Bílek, Ondřej (2009)
Nástroje marketingového mixu ve sdružení fyzických osob 3B instruments, se zaměřením na distribuci. Cílem mé práce je analyzovat nástroje marketingového mixu, zhodnocení správnosti jejich využití ve sdružení 3B instruments a navrhnout možná opatření pro jejich zlepšení.