Rozbor nástrojů marketingového mixu ve vybrané společnosti - Bílek, Ondřej; Kozlová, Taťána; Boháč, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Nástroje marketingového mixu ve sdružení fyzických osob 3B instruments, se zaměřením na distribuci. Cílem mé práce je analyzovat nástroje marketingového mixu, zhodnocení správnosti jejich využití ve sdružení 3B instruments a navrhnout možná opatření pro jejich zlepšení.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; distribution of goods; bachelor's theses