Prodej podniku - účetní a daňové problémy - Formanová, Michaela (2010)
Práce se zabývá problematikou prodeje podniku, transakcemi s podniky, obecnými účetními metodami a podstatou prodeje podniku. Dále také obchodně právní úpravou prodeje podniku, účetním řešením prodeje podniku obecnou metodou koupě čistých aktiv i podle českých účetních norem a daňovým souvislostem podle daňové soustavy v České republice.