Prodej podniku - účetní a daňové problémy - Formanová, Michaela; Vomáčková, Hana; Rajnochová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá problematikou prodeje podniku, transakcemi s podniky, obecnými účetními metodami a podstatou prodeje podniku. Dále také obchodně právní úpravou prodeje podniku, účetním řešením prodeje podniku obecnou metodou koupě čistých aktiv i podle českých účetních norem a daňovým souvislostem podle daňové soustavy v České republice.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses