Analýza virtuálního světa Second Life - Kubíček, Aleš; Štědroň, Bohumír, 1948-; Kubálková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce se soustředí na virtuální svět Second Life a jeho tvůrce společnost Linden Lab. V teoretické části pojednává o podobě webu, sociálních sítích a virtuálních světech obecně. V praktické pak představuje konkrétně virtuální svět Second Life. Dále pak jeho možnosti pro jednotlivce a skutečné instituce spolu s dosavadními úspěchy v jednotlivých oblastech. Společnost Linden Lab je představena v samostatné kapitole a ze statistik světa je odhadována a následně prognózována výše jejích příjmů. V závěrečné kapitole jsou pak shrnuty překážky dalšího možného růstu.
Vedoucí práce: Bohumír Štědroň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; Second Life; diplomové práce; Second Life; master's theses