Marketing a ekonomika TELEFONICA O2 - Janoušková, Petra (2010)
Práce se zabývá marketingovými aktivitami společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. v roce 2009. Tyto aktivity analyzuje ze dvou pohledů, z pohledu rezidentního a korporátního. Součástí práce je i konkurenční analýza a porovnání aktivit největších konkurentů společnosti Telefónica O2.