Návrh procesního řízení ve společnosti Avex - Klimešová, Petra; Dědina, Jiří, 1955-; Cejthamr, Václav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá aplikací procesního řízení do vybraného podniku. V prvních kapitolách je nastíněna situace v oblasti procesního řízení. Zabývají se historií vzniku procesního řízení, dále popisují obecně procesy, které probíhají ve společnostech a postup, jakým se do společností procesní řízení obvykle zavádí. Druhá část práce je věnována samotné aplikaci do podniku AVEX. Nejprve je popsána společnost jako taková, dále je provedena SWOT analýza, ze které vycházejí cíle podniku. Na ty potom navazuje praktická aplikace procesního řízení.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses