Analýza trendů v oblasti automobilového průmyslu ve vztahu k budování tzv. „Grüne Fabrik“ s cílem dosažení maximální energetické úspornosti při výrobě vozu - Krajčík, Pavel; Jaklová, Martina L.; Broukal, Vladimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je identifikovat obecná strategická doporučení v oblasti udržitelné výroby, která jsou využitelná v automobilovém průmyslu pro ŠKODA AUTO a.s. a tato doporučení aplikovat na oblast energetické efektivity při výrobě. Práce si klade za cíl vyhodnotit roli energeticky efektivní výroby v kontextu strategie udržitelnosti v automobilovém průmyslu a identifikovat důvody a výhody, které z energeticky efektivní výroby plynou. Součástí práce je také katalog konkrétních opatření, která mohou být ve výrobě aplikována, a doporučení managementu pro účinné zavedení konceptu.
Vedoucí práce: Martina L. Jaklová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2010
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses