Vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků - Kojdecká, Klára (2010)
Tato práce je zaměřena na vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků. Byla v ní detailně rozebrána teoretická vychodiska pro projektové řízení v malých a středních podnicích, řízení měkkých projektů a financování z evropských fondů. Na tato teoretická východiska navazuje praktická část práce, která popisuje a vyhodnocuje projekt společnosti Gravograf Ostrava, s.r.o. Projekt se týkal pořádaní rekvalifikačního kurzu s názvem Návrhář komerční reklamy -- grafik a obsluha řezacích a gravírovacích plotterů. Tento projekt byl popsán a vyhodnocen z několika pohledů a zahrnoval i návrhy na zlepšení procesů v rámci projektového řízení.