Vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků - Kojdecká, Klára; Říčka, Tomáš; Saj, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce je zaměřena na vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků. Byla v ní detailně rozebrána teoretická vychodiska pro projektové řízení v malých a středních podnicích, řízení měkkých projektů a financování z evropských fondů. Na tato teoretická východiska navazuje praktická část práce, která popisuje a vyhodnocuje projekt společnosti Gravograf Ostrava, s.r.o. Projekt se týkal pořádaní rekvalifikačního kurzu s názvem Návrhář komerční reklamy -- grafik a obsluha řezacích a gravírovacích plotterů. Tento projekt byl popsán a vyhodnocen z několika pohledů a zahrnoval i návrhy na zlepšení procesů v rámci projektového řízení.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; malé a střední podniky; diplomové práce; small and medium-sized enterprises; master's theses